از ماست که بر ماست
از ماست که بر ماست
احمد حسینی*: مسائل کوچک مفسدهانگیز اگر با اقدام به موقع، حل نشوند و تذکرات دلسوزان نادیده گرفته شود و نهادهای نظارتی آنرا دست کم بگیرند یا اصلا نبینند، به مرور زمان و در گذر سالها به غدهای سرطانی تبدیل میشوند که همه جامعه را آلوده میکنند.
به عنوان مثال آپاندیسیت زائده کوچکی در بدن است، به محض احساس درد و تشخیص علائم اولیه با یک عمل ساده از بین میرود ولی در صورت اهمال و بیتوجهی آنقدر بزرگ و چرکین میشود که میترکد و همه محوطه شکمی را آلوده مینماید و آن وقت برای نمردن بیمار یک تیم جراحی باید ساعتها تلاش نمایند تا شاید موفق به پاکسازی بافتها و اندامهای خسارت دیده شوند.
اگر این روزها به محض روشن کردن رادیو یا تلویزیون و مشاهده رسانهها و سیر در فضای مجازی بلافاصله با اخبار فساد حکومتی و ابعاد حیرتآور آن روبرو میشویم، حاصل همان بیتوجهی و غفلت دهههای گذشته از تشکیل و رشد غده فساد است که اینک آنقدر بزرگ شده که ترکیده است و حالا فقط میتوان با صرف هزینههای سنگین و از همه زیانبارتر مخدوش شدن چهره اسلام و نظام اسلامی و استهزا افکار عمومی داخل و خارج است که شاید بتوان راهی پیدا کرد، پیشگیری نکردید حالا نتیجهاش را ببینید. چون این فساد در دورهای نهادینه و حکومتی شد و متاسفانه چشمها و گوشها به روی همه فریادها و هشدارها بسته ماند تا به مقطعی رسید که قاضی باید قاضی را محاکمه کند و ابعاد فساد هر سه قوه مملکت را آلوده کرده است و گزارش این دادگاهها و مذاکرات آن و افشاگریهایی که میشود نزد افکار عمومی محاکمه عملکرد نظام است و نه این فرد و آن فرد. اگر یک متهم بزرگ که دو رئیس قوه قضا را رد کرده است، طلبکارانه و از موضع قدرت با قاضی و دادستان پرونده خود صحبت میکند ریشه در همان گذشته چرکین دارد، و مصیبتبارتر اشاعه این فساد ننگین در سایر ارکان جامعه میباشد.
اگر جامعه ما از تبعیض و رشوه و پارتیبازی و رانتخواری رنج میبرد و حل هیچ مشکلی بدون داشتن یک واسطه ممکن نیست، به دلیل حاکمیت اصل سودجویی و درآمد بیشتر به هر طریق ممکن است و در روابط بین انسانها کاملا مشهود میباشد. دراین میان، چه بر سر اخلاق و وجدان و انسانیت آمده علت را باید در نحوه همین عملکردها جستجو کرد و متاسفانه هیچ پاسخگویی هم نیست. ما اکنون از مصادیق این بیت آن شاعر هستیم که گفت:
چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید/ گفتا زکه نالیم که از ماست که بر ماست
*فرماندار اسبق لارستان و استاندار اسبق ایلام
*مندرج در روزنامه جمهوری اسلامی(۳۱ خردادماه ۹۹)
از این نویسنده بخوانید:
نظام جمهوري اسلامي و آفت مديريت
مناسبات دولت قبل در وزرات كشور دولت روحاني حفظ شده است
نقدي بر سفر استاني دولت به فارس
احمدی نژاد در شیراز/ تقابل عوامفریبی احمدی نژاد با ارزش ها و سکوت اصولگرایان
مرحوم آیت الله «آیت اللهی» چگونه به معمار «وحدت» در جنوب کشور مبدل شد؟
درباره ازماست که برماست بدانید که انها از ما نبودند انها افرادی تنگ نظر فرصت طلب وبا ابزار دین امدند وهمه مردم را تحت عنوانین مختلف مانند چپی وراستی واجنبی را ازمیدان بدر کزدند وجوانان ومسولان خدوم را بر کنار کردند وخودشان بکه تاز شدند در این مدت خوردند وبردند وپولدار شدند وادعای دین داری کردن وبا تمام دنیا در افتادند ودیگر دوست واشنایی هم در صحنه بین المللی ودر همسایگی برایمان نمانده اری اینست وضع وحال امروز ما حرفهای شما هم دیگر بسیار معمولی وهمه انرا میدانند وچندان به دل نمیشیند
سلام دوست ناشناس
به نظرم اینگونه نوشته ها برای این نیست که
بر دل بنشیند یا ننشیند.هدف واگویی حقیقت
است.از سکوت و انفعال که بهتر است.
به سهم خود از سایت آفتاب برای درج این
مقالات تشکر می کنم.و از نویسنده محترم
و دلسوز و دردآشنای شهرمان
اتفاقا این مفسدان همه از خود ما بودند و این اشتباه شماست
مگر اینکه بخواهید در چهارچوب نظام و انقلاب تحلیل نکنید
که آن حرف دیگری است.
سلام
از این فضای نقد و تحلیل فارغ از درست یا غلط
بودن نظرات باید استقبال کرد.فقط همانگونه که
دوستی اشاره کرد چهارچوب بحث باید نظام و
انقلاب باشد.خارج از آن داستان دیگری است.
ضمنا مسئله را نباید شخصی کرد.بعضی افراد
عادت دارند به جای نقد مقالات به زندگی و
سوابق نویسندگان آن بپردازند و کاه کهنه به
باد دهند و نبش قبر نمایند که چون عقده گشایی
شخصی است ارزشی ندارد.بقول مولا علی علیه السلام
بنگر که چه می گوید ننگر که،که می گوید.
کلمه حق یراد بهاااباطل ، آقای حسینی و امثالهم که بیش از ۳۰ سال در بالاترین مصادر تصمیم گیری و اجرایی نظام حضور داشته و خودشان عامل پدید آمدن وضع موجود هستند حق ندارند در جای طلبکار بنشینند بلکه باید پاسخگو باشند و بگویند برای مقابله با آن چه کرده اند .
بعله دوستی بود راننده تاکسی هر صف بود سرمبارک را از شیشه بیرون آورده، می پرسید. چه میدن؟ به کیا میدن؟ کیا میدن؟
اکثر مردم تا کنون با اهداف انقلاب موافق بودند اما در چهار چوب نظام وانقلاب هم صحبت کردن به معنای این نباشد که دموکراسی وازاد اندیشی را منع کنیم چون با این تنگ نظریها بوده که عناصر فرصت طلب از راس تا پایین نظام ودولت به دزدی ورشوه خواری وحیف ومیل اموال این مملکت پرداختند وپولهای این مردم را روانه کانادا واروپا کردند وکماکان هم ادامه دارد متاسفانه همه این کارها کسانی انجام دادند که معتقد بودند انقلابی ومسلمان هستند اجازه دهید افکار عمومی با دید باز افشاگری نمایند وچهار چوب رابسته نکنید زیرا با این روش همین اش است وهمین کاسه
آقای حسینی به نظرم بهتر بود می فرمودید ( از شماست که بر ماست) نه از ماست که بر ماست
همه برادرانم رادوست دارم ازجانم بیشتر. هیچکس اختلاس راتاییدنمی کند..اما یاداورمیشوم خودم وشمارا.اگرتمام مبالغ اختلاس شده درطی ۴۰ سال راجمع بزنیم بااندازه پول صدتافانتوم خریداری شده از ..نمیشود..
این فانتوم ها درجنگ با عراق خیلی به درد خورد ونیروی هوایی ضربه سختی به صدام. زدند اما برادر. روزانه درمملکت درحال. چاپیدن. ورشوه.ودزدی هستند. دادگاهها هم دیگر. توان برخورد وجلوگیری. ازین. مفسدهای. کلان ندارند. همه. میگریزند به غرب. وکانادا. وپولها وثروتهای. مردم. را میبرند
اگر نبود همین خرید جنگ افزارها توسط […] بود.
مشکل جدی برخی دوستان این است که قبل
از خواندن مقاله،قضاوت خود را کرده اند!
بنابراین حرفی برای گفتن نمی ماند.موفق و
پایدار باشید.
اصلا یک مقاله هم درباره حمله اصلاح طلبان فعلی به مردم در خیابان ها و صحراها در دهه اول انقلاب به بهانه گوش دادن موسیقی و پوشیدن لباس آستین کوتاه و شلوار جین بنویسید.با تشکر
سلام خدمت همه دوستان
چرا ناراحت می شوید. یه عالمی بود به نام بهلول لار آمده بود منبر می رفت. صبح و ظهر وشب ماست می خورد و می گفت از ماست که بر ماست.
خداوند بیامرزد مسیح و دبیر و کاتب و….
هردو جناح ومسولان امروز این کشور هم جنس وسرتاسر بک کرباس هستند ونتیجه کار کرد انها شده این وضعیت امروز مردم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
فعلا که در گام اول چیزی که دیده ایم جنگ و تحریم و نابودی محیط زیست و منابع طبیعی و مصرف بی رویه مواد خام و البته دزدی و چپاول مسئولین از صدر تا ذیل در دولت و مجلس و حالا هم در قوه قضائیه و اختلاس و مهاجرت نخبگان و سرمایه داران به خارج و خالی شدن جامعه از منابع انسانی باکیفیت و سقوط ارزش پول ملی و (تا یادم نرفته بگه فاجعه خودروسازی بنام پراید) …
بود و بس. خدا به خیر بگذراند گام دوم ….
جونا انقلاب کردن اونها هم باید انقلاب رو حفظ کنن و انقلابیون دیروز و اختلاس گران امروز رو کنار بزنن.
در لیبی قذافی اول انقلابی بود بعد منحرف شد. کسی معصوم نیست باید مراقبشون بود