«حسین زاده» به دیدار «اسلامی» رفت/ لیستی از راه های نامناسب منطقه روی میز وزیر راه
«حسین زاده» به دیدار «اسلامی» رفت/ لیستی از راه های نامناسب منطقه روی میز وزیر راه
به گزارش پايگاه اطلاع رسانی نماينده مردم بعد از ظهر امروز، شنبه ٢١ تیرماه، حسين حسين زاده نماينده مردم لارستان، خنج گراش، و اوز در مجلس شورای اسلامی با مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی در محل وزارتخانه دیدار و گفتگو کردند.
نماینده مردم در اين دیدار در خصوص مسائل مختلف حوزه راه و شهرسازی صحبت کرده و خواستار بررسی، ارزیابی و تقویت نگاه ملی به چهار شهرستان حوزه انتخابیه در جنوب فارس شد.
در ابتدای این دیدار حسینزاده با اشاره به وضعیت گرانی مسکن در کشور، پیشنهاداتی را برای سرمایهگذاری در راستای کاهش قیمت مسکن و توجه ویژه به این حوزه ارائه داد و افزود: سرمایهگذاری برای ساخت مسکن ارزان با کمک سرمایهگذاران بخش خصوصی بایستی در اولویت قرار گیرد.
در اين ديدار عمده محورهای اصلی، فرعی و روستایی در دست احداث در حوزهی انتخابیه به صورت جداگانه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت که از جملهی آنها میتوان به محورهای زیر اشاره کرد:
▪️جهرم-لار-بندرعباس
▪️لار-بستک
▪️ لار-لامرد
▪️صحرای باغ
▪️درز-سایبان
▪️آبباریک-بختیارویه
▪️جویم-فرشتهجان
▪️آبکنه-لاورستان
▪️ لامرد-خنج
▪️باغان-کورده
▪️ گردنه محمله
▪️قیر-خنج-اوز-گراش
▪️ گراش-چکچک
▪️ارد-مز
▪️زروان-عمادشهر-فداغ
▪️ بیرم-فداغ(تلتله)
▪️گردنه هیرم( محور بختیارویه-هیرم-کوره-اوز)
حسینزاده ضمن برشمردن اهمیت محورهای مواصلاتی حوزه انتخابیه، افزود: در استان پهناور فارس دو اداره کل راه و شهرسازی وجود دارد که حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی لارستان از لحاظ وسعت تحت پوشش از ۱۶ استان کشور پهناورتر است و این موضوع ضرورت توجه بیشتر به این منطقه را نمایان میسازد.
وی افزود: همجواری با استان های هرمزگان و بوشهر و… و وقوع در مسیرها و مقاصد گردشگری، نفتی، صنعتی و اسکله ها از جمله کیش، قشم، بوشهر، عسلویه، پارسیان، اسکله شهید رجایی، و … این حوزه را به کریدوری تبدیل نموده و به نحوی به عنوان شریان حیاتی و گلوگاه اتصال فارس به هرمزگان و بوشهر نقش اصلی و مؤثری در برقراری این ارتباطات دارد.
حسینزاده با اظهار گلایه از نبود آزادراه در جنوب فارس گفت: طول راه های حوزه استحفاظی اداره کل راه و شهرسازی لارستان بالغ بر ۳۶۰۰ کیلومتر است. این در حالی است که منطقه جنوب فارس از وجود آزادراه بیبهره است.
حسینزاده ضمن اهمیت قرار دادن محور جهرم-لار-بندرعباس، افزود: آمار بسیار نگران کننده و تأثر برانگیز تصادفات منجر به فوت و جرح در راه های منطقه جنوب فارس جای بسی تأمل دارد. فوت بیش از ۱۲۰ نفر در دو سال اخیر و مجروح شدن بیش از ۷۰۰ نفر در این مدت که عموماً در محور جهرم، لار و بندرعباس به وقوع پیوسته است.
وی افزود: از محورهای مهم شریانی و ترانزیتی کشور و حلقه اتصال مرکز کشور به بنادر مهم اقتصادی ومناطق ازاد تجاری(بنادر عباس، شهید رجایی، شهید باهنر و جزیره قشم) محسوب میگردد که با استقبال ناوگان حمل و نقل کالا و مسافر همراه بوده است.
وی افزود: طبق آمار گزارشات ترددشماری، بیش از ۴۵ درصد ترافیک عبوری از این محور، ترافیک سنگین، علی الخصوص محمولات سوختی است که بر اساس معیارهای ایمنی راهها، بدلیل ترافیک عبوری مربوط به خودروهای سنگین، محوری پر مخاطره بوده و جزء چهار محور خطرناک استان فارس محسوب میگردد.
حسینزاده در تکمیل توضیحات محور لار-لامرد گفت: در بعد منطقهای، محور مستقیم ارتباطی پنج شهرستان جنوبی استان فارس (لارستان، گراش، اوز ، لامرد و مهر) بوده و در بعد فرا منطقه ای، موجب تسهیل در ارتباط بنادر عباس، شهید رجایی و شهید باهنر، با قطب اقتصادی عسلویه بوده و مهمترین محور جهت تردد بارهای ترافیکی حمل شونده، حد فاصل نقاط مذکور است. از این منظر میطلبد که به این محور نیز نگاه ویژهای شود.
حسینزاده با اشاره به محور در حال اجرای لار-بستک، گفت: اجرای این پروژه، ضمن کاهش تصادفات و افزایش ایمنی، موجب تسهیل در امر حمل و نقل و به تبع آن، موجب افزایش ترانزیت کالا و رونق اقتصادی بوده و دسترسی آسان مناطق شمال و غرب هرمزگان به فرودگاه بین المللی لارستان، به عنوان تنها فرودگاههای منطقهای، جهت بهرهگیری از پروازهای داخلی و به ویژه خارجی این فرودگاه از اهم اهداف احداث این محور است.
حسینزاده توجه به محور فیروزآباد-قیر-خنج-گراش را از جهت قرار گرفتن در محدودهی مناطق کشاورزی جنوب با اهمیت دانست و افزود: محور اتصال پنج شهرستان جنوبی استان فارس(لارستان، گراش، اوز، خنج و قیروکارزین) به مرکز استان فارس است و به علت واقع شدن، در محدوده مناطق کشاورزی جنوب، نقش مهم و به سزایی در رونق اقتصادی منطقه ایفا خواهد نمود.
حسینزاده در مورد محورهای خیرساز بختیارویه-هیرم-کوره-اوز و نیز دیگاشکن خنج گفت: ورود خیرین به عرصه پروژههای راه و شهرسازی مایه مباهات است و باید آنرا ارج نهاد. از تمامی خیرین بزرگوار تشکر و قدردانی میکنم و امیدوارم دولت نیز پا به پای خیرین قدمهای مثبتی را بردارد.
در این دیدار مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به جایگاه چهار شهرستان جنوبی استان فارس و نگاه ویژه این وزارتخانه، ابراز امیدواری کرد که جهت رفع مشکلات با تأمین اعتبار محورهای مطرحشده قدمهایی برداشته شود.
سپاس از جناب مهندس حسین زاده. با توجه به در بن بست بودن بخش های بیرم و صحرای باغ طرح اتصال آبکنه بیرم به استاس صحرای باغ یکی از مطالبات مهم این دو بخش است که لازم است پیگیری جدی شود. این طرح می تواند اثرات فراوانی در این دو بخش و مناطق حائل بین لار و لامرد و حتی بسیار فراتر از آن بگذارد. و مناطق جنوب و شرق فارس به غرب هرمزگان تا بوشهر و خوزستان را نزدیک تر کند
اینجور دیدارها کارساز می تواند افتد به شرطی که با کم قانع نشوید.
راه وجاده اصل توسعه یک منطقه است علاوه بر توسعه حفظ جان انسان ها هم در بردارد.
سری به وزارت نفت هم باید زد. در این رابطه چون ذینفع است وروزی صدها نفت کش از این جاده مرگ(جاده بندرعباس.لار.جهرم)عبور می کند
این جاده مردمان لارستان.خنج.گراش.اوز. وحتی بستک. لامرد و جهرم وشیراز و…. از آن استفاده می کنند.
با تشکر از مهندس حسین زاده در پیگیریاحداث جاده باغان کورده ه اطلاع ایشان میرساند که در احداث جاده دو کیلومتر اول باغان که شروع طرح میباشد را نادیده گرفته و جاده را از دو راهی راه باغان شروع کرده اند لطفا این دو کیلومتر از جاده را هم جز طرح بببینند در حالیکه جاده صاف و دردشت و کمترین هزینه را دارد تا روستای با غان هم از این دو کیلومتر محروم نگردد
پاشنه آشیل نماینده سابق جریان جاده مرگ بندرعباس. لار.جهرم شد
مواظب باشید این پاشنه آشیل به شما سرایت نکند.
چنانچه جاده جویم وبنارو به طرف شهرستان اوز به راه اصلی تبدیل شود ووسیع تر شود به نفع کل منطقه لارستان بزرگ است برای گراش اوز خنج ولامرد هم مفید است
اکثریت تصادفات وتلفات جاده ای منطقه مربوط به جاده بندرعباس.لار.جهرم می باشد و در این تصادفات ماشین های سنگین یکی از عوامل می باشد.
برای احداث این جاده مرگ وزارت راه به تنهایی نمی تواند کارساز گردد وزارت نفت باید ورود کند .
واین امتیاز ویژه هیچکدام از مسئولین از جمله نماینده اسبق.استانداری.فرمانداری ومدیر کل استفاده نکرده اند.
برای جاده اولویت بندی کنید اولویت به ترافیک ورفت وآمد جاده ها و استفاده مردم منطقه بدهید وتصادفات وتلفات جاده ای در آن بیشتر رخ داده باشد. این شرط ها خیلی مهم است.
جاده لار.بندرعباس ولار جهرم ولار بستک همه مردم چهار شهرستان وحتی لامرد و بستک و از آن استفاده می کنند.
جاده لار بستک هم اولویت بعد از این دوجاده دارد
با تشکر از جناب مهندس حسین زاده ،آقای جعفر پور در ۸ سال گذشته هیج کاری برای لار و لارستان انجام نداد ولی ما الان شاهد جلسات مکرر هستیم،و ما مردم لار خواستار استعفاء استعفاء و یا جابجایی مدیر کل […] راه وشهرسازی هستیم چون این مدیرکل خیلی لطمه به لار و لارستان زده است باید صدای مردم به مقامات برسد […]
با سلام چراکسی به حرف مردم اهمیت نمیدهد، تا مردم لار بگویند مدیر کل استفا ء استعفاء چرا مدیرکل از لار نمی رود ،فرماندار و نماینده چکار هستند .باید یک مسئول به حرف مردم منطقه لارستان شوند
مدیر کل راه وشهرسازی متعلق به شهرستانهای لار گراش لامرد اوز خنج ومهر هم هستند بیشتر اهالی شهرستانها از اقای مدیر کل راضی هستند وایشان در حد توان وبودجه واعتبارشان فعال هستند بی خودی جو الکی برای ایشان ایجاد نکنید
آقای محترم حتما از […] چیزی به شما رسیده .شما کجا بودید که مردم لار جلو اداره را ه و فرمانداری لارستان بزرگ اعتراض میکردند .بله چند شهرستان زیر نظر اداره کل راه وشهرسازی لارستان هست . افسوس تا افرادی مثل شما داریم که همیشه مردم منطقه بحق خودشون نمیرسند اداره کل راهداری به تمام جاهای دیگر دادن جز لار حالا سنگ جناب مدیرکل رو بسینه بز
برو بابا خبر از جایی نداری برو تحقیق کن
بیرم ما تو بن بست انداختند. ما از مدیر کل محترم جناب مهندس باقری فرد انتظار داریم در پیگیری طرح بیرم به صحرای باغ تلاش بیشتر کنند. این طرح از خیلی طرح های دیگه توجیه بیشتری داره ولی ما بیرمی ها چون وزیر و وکیل نداریم کارهامون یا پیش نمی ره یا لاک پشتیه. این طرح مسیر چندین شهرستان شرق فارس و فراتر از آن و شهرستان های لارستان .اوز و گراش را به غرب هرمزگان تا بوشهر و خوزستان نزدیک می کند. اثرات اقتصادی و اجتماعی آن هم که جای خود دارد.
آقای محترم کسی به فکر مردم منطقه لارستان نیست مدیرکل اداره راه فقط مال لامرد است برای اون اونه کار میکنه شما هم چیزی از مدیرکل […] که دار اینجور ی میگی
با این لیست بلند بالا برای جاده های منطقه جنوب فارس وزرات راه وشهرسازی سکته میکند برادر جان این همه برنامه وجاده برای کل استان فارس هم وجود ندارد چه برسد به منطقه لارستان سنگ بزرگ علامت نزدن است
جاده ی جاه نهر به فدامی فراموش شده . حیف از اتصال لار به فورگ
جناب نماینده جدید خبر دارد که سال ۱۳۹۴در زمان آخوندی که وزیر راه وشهرسازی وقت بود در سالن اداره کل راه وشهرسازی لارستان ودر حضور جناب جعفرپور نمایتده اسبق. نجیب زاده فرماندار وقت ومدیر کل قبلی ۲۰کیلومتر احداث باند دوم جاده لار بندرعباس قول داد دریغ از یک وجب این جاده احداث کنند.
هرچه از جناب نماینده اسبق ومدیرکل فعلی سوال می کردیم پاسخی ندادند چون پیگیر ودلسوز نبودند.
جناب نماینده جدید مطمئنا در اولین جلسه پرسخ وپاسخ از شما خواهم پرسید که قول وزیر به کجا انجامید؟
سپاس از پیگیری های نماینده محترم.
و به امید عملی شدن این تلاش ها.