مجتمع مسکونی ۸۸ واحدی نخل۳ لارستان آماده بهرهبرداری است
مجتمع مسکونی ۸۸ واحدی نخل۳ لارستان آماده بهرهبرداری است
معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان گفت: مجتمع مسکونی ۸۸ واحدی نخل ۳ لارستان آماده بهرهبرداری است.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه لارستان، جلیل حسنی معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان در بازدید از پروژه مجتمع مسکونی ۸۸ واحدی نخل ۳ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان، احداث پروژه یاد شده را خوب ارزیابی کرد و این پروژه را از جمله طرحهای تاثیرگذار در تامین مسکن مناسب برای اقشار مختلف جامعه دانست.
وی ادامه داد: پروژه مجتمع مسکونی ۸۸ واحدی نخل ۳ لارستان در زميني به مساحت ۱۴ هزار و ۳۸۶ مترمربع وسعت، در شهرك انديشه شهر لار و در كنار پروژه ۴۰ واحدي سفر مقام معظم رهبري قرار دارد.
فرماندار ویژه لارستان تصریح کرد: این طرح مشتمل بر ۲۲ بلوک ۴ و۶ واحدی با زيربناي ۹ هزار و ۶۲۴ مترمربع و ۹۶۰۰ مترمربع خيابان و فضاي سبز و پاركينگ ساخته شده که هم اکنون آماده بهرهبرداری است.
وی اظهار داشت: برای ساخت این مجتمع حدود ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
در این بازدید همچنین احمد دلاور معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، مهندس امیر برومند رییس بنیاد مسکن لارستان و مهندسین ایوب فاطمی و امین کوهپیما کارشناسان فنی مهندسی بنیاد مسکن لارستان نیز حضور داشتند.