میزان رضایت مندی شما از عملکرد شورای چهارم شهر لار چقدر است؟

نتایج

Loading ... Loading ...

انتشار در28 اکتبر 2020 ساعت 6:56 ق.ظ سرویس:برگزیده ها, گزارش تصویری 4 دیدگاه 556 بازدید

گزارش تصویری/ «دوشاب پزی» سنتی جا مانده از اجداد لارستانی‌ها

گزارش تصویری/ «دوشاب پزی» سنتی جا مانده از اجداد لارستانی‌ها

دوشاب‌پزی یا شیره‌پزی، شغل و سنتی ریشه‌دار در لارستان و دیگر مناطقی است که در آن نخل و خرما وجود دارد. تمهیدی برای استفاده مداوم از خرما و خواص آن.

هرچند کارگاه‌های دوشاب‌پزی در کل مناطق لارستان بطور محسوسی کم شده‌اند اما همچنان تعدادی از آنها با همان شیوه کار و حال و هوای گذشته، شغل اجدادی خود را حفظ کرده‌اند.

«ریحانه دوست‌کامی» عکاس آفتاب لارستان، به تازگی به سراغ یکی از این کارگاه‌های باسابقه در شهرقدیم لار رفته و تعدادی عکس ثبت کرده که در ادامه می بینید:


4 نظر

  1. ناشناس گفت:

    0

    0

    سلام و درورد
    بسیار عالی فقط اکر با توضیحات بیشتری همراه بود کامل‌تر و بهتر میشد

  2. Saeed Mahmoodian, M.D. گفت:

    1

    0

    Azizam Reyhaneh Az moshahedeh aks-ha lazzat bordam, be yaad 75 saal Evaz oftaadam. Dar takmil va setaayesh az zah-maat shoma be page 143 ketaab Encyclopedia Larestanica ( farhang Larestan ), chaap 2007 Amrika dar sharhe dooshaab pazee (shera pokh) saalhaaye 1310-1330 dar Larestan (Evaz) moraaje’a farmaaeed. Baa Salaam Dr. Mahmoodian

  3. ناشناس گفت:

    2

    0

    چرک از در و دیوار این کارگاه میباره. نه دستکش دارن نه نظافت درست و حسابی.وسایل هم کاملا شلخته پخش هست

  4. Saeed Mahmoodian, M.D. گفت:

    0

    0

    Janaab Naashenaas
    Baraaye toezihaat be safheh 143 Encylopedia Larestanica moraaje’a famaaeed.Dooshaab pazee saal-haaye 1310-1330 dar Evaz sharh daadeh shodeh ast. Kasaanike 60-100 saaleh hastand be yaad daarand. Eraadatmand Dr. Mahmoodian

ارسال نظر

طراحی و توسعه توسط رضوان